appetit på en kæmpe panda

Kæmpepandaer er en af de mest populære truede dyr på jorden . Der er omkring 1. 000 tilbage i naturen . Pandas er en af de største attraktioner til zoologiske haver rundt om i verden og folk elsker dem for deres dovne , legende karakter og deres sorte og hvide pels . Deres kærlighed af bambus , der findes i deres eget land i Kina , er velkendt , men ifølge National Geographic , vil de også spise fugle og gnavere på lejlighed

Panda Fakta

Giant pandas nå så meget som 5 meter i længden og kan veje op til 300 lbs. De typisk bor i omkring 20 år i naturen . Panda unger vejer omkring 5 ounce ved fødslen og ikke begynde at gå og bevæge sig rundt , indtil de er omkring tre til fire måneder gammel . Panda unger bor hos deres mor , indtil de når omkring 18 måneders alderen , hvorefter de går ud på egen hånd .

spisevaner

Pandas er grådig eaters og vil spise så meget som 12 timer ud af dagen . En typisk voksen panda spiser omkring 28 lbs. eller mere af bambus om dagen . De bruger en håndledsknogle , der arbejder i lighed med en tommelfinger til at trække ned smidig bambus og bringe det til munden . En panda i fangenskab kan ofte findes siddende på sin bagbenene ende , læner sig tilbage med sine fødder stikker ud , afslappet gumlede på en bambus stilk .

Habitat og klima

Wild kæmpepandaer bor alene i diset og fjerntliggende bjerge Kina . så højt som 13. 000 fod eller deroverDe findes ikke andre steder i naturen . Klimaet i dette område en tendens til at være meget fugtigt og køligt . Pandas reagerer på klimaforandringer , viser en nedgang i deres berømte appetit i de varme sommermåneder . Smithsonian National Zoo refererer til denne reduktion i appetit , sammen med sløvhed og vægttab , der ledsager den , som " sommer nedturen . "

Reproduktion

Giant pandas er ensomme væsener i naturen og race meget dårligt og sporadisk i fangenskab , så de fleste dyr entusiaster følge af graviditeten af en kvindelig panda og fødslen af en ny hvalp med meget entusiasme . Et af de tegn på graviditet i en kvindelig panda er et tab af appetit . Andre tegn omfatter hævelse af vulva og rastløshed . Ifølge National Zoo , vil en kvindelig begynde at bringe bambus ned i sit lille og bygge en rede , samt kæle " babyer " lavet af forskellige objekter . Pandas føder cirka hvert andet år , men en vellykket graviditet opstår ikke på et regelmæssigt skema .

Dødeligheden

Giant pandas i slutningen af deres levetid vil opleve et tab af appetit så godt. Denne ændring i kostvaner er ofte ledsaget af et tab af styrke og hjerte-og nyreproblemer . Pandas i fangenskab jævnligt levende ud over det 20-årige levetid dem i naturen .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.