hvad er en umbrellabird ?

Umbrellabirds er blandt naturens fascinerende anomalier. Fundet i tropiske områder i Sydamerika , har umbrellabirds indbygget skygge . Faktisk er det franske navn for denne crested fugl Coracine ombrelle ( parasol eller parasol ) . Den engelske kalder dem bullbirds på grund af den forstærkede brummen eller boomer opfordring med deres ejendommelige pilefletning , ifølge aviær Web

Anatomi

Umbrellabirds har tætbygget organer spænder fra 15 til 20 inches lang , herunder deres korte hale . De har lange vinger , store hoveder , skinnende sorte fjer og brede , tykke regninger pr Enchanted Learning . Deres karakteristiske crest er en tot sort fjer drapering frem over øjnene og regningen . Mand umbrellabirds har oppustelige hagelapper dækket i korte fjer , der udvider til at producere deres kald . Umbrellabirds er fra Passeriformes orden ( spurvefugle ) , hvilket betyder, at deres fødder er tilpasset siddepinde . Hunnerne er mindre end hannerne

Art

Der er tre kendte arter af umbrellabirds : . lang wattled ( Cephalopterus penduliger ) , Amazonas ( Cephalopterus ornatus ) og nøgne hals ( Cephalopterus glabricollis ) . Amazon er den største spurvefugle i Sydamerika . Bare hals umbrellabirds har en sondring bleg-grå bryst , mens den lange wattled umbrellabirds har meget længere hagelapper end både i Amazonas eller nøgne hals umbrellabirds .

Habitat

Umbrellabirds lever i tropiske syd-og mellemamerikanske regnskove . Amazon , som navnet antyder , stammer fra Amazonlandet og den østlige Andes . Bare hals umbrellabirds lever i fugtige lavtliggende skove og bjerge af Costa Rica og Panama . Lang wattled umbrellabirds bebor Stillehavet skråninger i Colombia og vestlige Ecuador og Ecuadors kyst bjergkæder , ifølge Birdlife International . Umbrellabirds er højdeinterval indvandrere --- de migrere til forskellige højder i løbet af året i stedet for nord og syd --- hvor mad er til rådighed og til avl .

Kost

Umbrellabirds er muskuløs fugle , så deres ernæringsmæssige behov omfatter store mængder af protein , at de får fra små dyr som kamæleoner , frøer eller små gnavere , og fra insekter og insektlarver . De spiser også frugt for at få vitaminer , andre næringsstoffer og væsker . Umbrellabirds smadre deres bytte mod grene før spise det.

Parringen og Behavior

Som et bjerg-bolig arter , umbrellabirds bevæge sig mellem høje højder og ved foden i små flokke . Under ikke-ynglende sæsoner , bor umbrellabirds alene i bjergene foden og lavland . Til avl og nesting , flyt umbrellabirds op i bjergene . Umbrellabirds racen højder mellem 2. 600 og 6. 500 fod i subtropiske sky skove . De samles i dansepladserne ( parring områder ) i små sociale grupper på fire eller flere mænd til at vælge kammerater . Hannerne sat på skærme til at se kvinder oppumpning deres hagelapper , indtil de ligner store stykker af frugt hængende fra deres hals . De læner sig frem og producere høj blomstrende opkald , der lyder som en tyr , efterfulgt af ru notater , ifølge Anywhere Costa Rica . Den højere og mere støjende mandens opkald, mere attraktivt er det at den kvindelige .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.