oplysninger om de asiatiske leopard kat

Leoparden kat ( Prionailurus Bengalensis ) er en vildkat hjemmehørende i Asien . Disse små katte , som er lidt større end en huskat i de fleste tilfælde er hemmelighedsfuld og ensom . Selvom de jager mest på jorden , er leopard katte dygtige klatrere og svømmere , hvilket gør dem velegnede til en række naturtyper i hele Asien

Identifikation

Leopard katte er blandt de mindste af de vilde katte , med enkeltpersoner i den sydlige del af deres sortiment måler ca 2 meter i længde fra hoved til hale , og det nordlige enkeltpersoner måling tættere på 3 meter i længden . Leoparden kattens farve varierer fra gullighvid til en tawny brun , med mørke pletter , der dækker hoved og hale , undertiden danner striber , og en hvid bug . En hvid bånd grænser og skitserer for øjnene af alle leopard katte .

Geografi Habitat

Leopard katte bor på tværs af et bredt udsnit af Asien . Deres geografiske område spænder fra Indien til Sydkorea i Filippinerne og nord i den sydlige del af Sibirien . De kan også findes på flere sydøst asiatiske øer , såsom Bali
University of Michigan Museum of Zoology bemærker , at leoparder katte kan overleve i en række forskellige levesteder , men foretrækker områder med sekundær vækst-. landbrugsområder, for eksempel-og levesteder i nærheden af en kilde til vand . Krat , skove , enge og kaffeplantager kan alle hjem til leopard katte .

Kost

Leopard katte er opportunistiske kødædere , hvilket betyder, at de vil forbruge en bred vifte af byttedyr , afhængigt af hvad der er tilgængeligt i deres miljø . Gnavere udgør hovedparten af leoparden kattens kost , men de spiser også øgler , fugle , insekter , slanger , harer , fisk , frøer , flagermus og selv små hovdyr og ådsler .
I nogle tilfælde kan leopard katte raid i nærheden gårde og forbruge tamfjerkræ .

Behavior

Leopard katte er først og fremmest nataktive , men nogle befolkningsgrupper kan være aktive i løbet af dagen . Selvom leopard katte er solitære jægere , i ynglesæsonen , mænd og kvinder kan ses sammen . I de fleste tilfælde kvindelige stejler de unge , selv om mænd kan hjælpe i denne proces en gang imellem .
Leopard katte er aktive jægere , og de kræver et stort område for at få succes . Hjemmet område i en leopard kat kan variere fra ca 1 kvadrat km til 4,5 kvadrat miles i størrelse .

hybridisering

På grund af deres lille størrelse og attraktive pels forbrugsmønstre, leopard katte undertiden hybridiseret med huskatte til at producere en katterace kendt som " Bengal kat . " Bengal kat advokater, som Den Internationale Bengal Cat Society , hævder , at Bengal katte bevarer en stor del af udseendet af leopard kat , mens der vises temperament huskatte .
tider folk holder renracede leopard kat killinger , men på grund af det faktum , at de er vilde dyr , har de ikke gøre gode kæledyr .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.