jaguar kat oplysninger

Jaguar ( Panthera onca ) er den største og stærkeste af alle arter af katte fundet i Nordamerika , rapporterer " National Audubon Society Field Guide til pattedyr . " Jaguar er også den eneste kat i Amerika i stand til brølende . Jaguar er hjemme i mange økosystemer og katten engang boede så langt mod nord som dele af Californien , Texas , Arizona , New Mexico og endda Florida før jagttrykket fik den til at forsvinde fra disse områder næsten helt

Du skal bruge: .
basemap med station steder .
Pres data for stationer i millibar .
Blyant .
Viskelæder ( ekstraudstyr) .

Identifikation

De største mandlige jaguarer er i størrelsesordenen omkring 7 meter lange og nogle vejer så meget som 200 £ . Pelsen af katten er ligner den, leoparden , med en serie af sortbrune pletter på en gullig-tawny baggrund . I de fleste tilfælde har pletter , kaldet rosetter , en tan farve indeni . Jaguar har et stort bredt hoved og en meget muskuløs kompakte kamerahus . En helt igennem sort version af Jaguar findes , en hvor de sorte pletter stadig dukke op på pelsen . Halen på en Jaguar er ikke så længe som de fleste andre store katte med et gennemsnit på omkring 22 inches i længden .

Geografi

Den geografiske rækkevidde af Jaguar gang gik fra sydvest USA via Mexico og Mellemamerika og ind i Argentina i Sydamerika . Jagt og tab af levesteder formået at nedbringe kattens vigtigste sortiment til det sydlige Mexico gennem Amazonas -regionen i Brasilien , med Jaguar 's højborg nu Amazonas regnskoven . Jaguar kan leve i regnskove , tempererede skove , tørre savanner , ørkener og tropiske lavland . Katten vil altid ønsker at være i nærheden af en kilde til vand , foretrækker områder, hvor årstidens fyldning sker .

Kost

Den kost af Jaguar omfatter dyr så stor som peccaries , capybaras , kaimaner og tapirer . Adept på svømning , kan jaguar fange og fortære fisk . Når store byttedyr er tilgængelig , vil en Jaguar henvende sig til mindre væsener som fugle , frøer , mus , kaniner og skildpadder til et måltid . Jaguar kommer i problemer , når den forfølger og dræber dyr , hvilket landmændene til at jage den , selv om jaguar har retlig beskyttelse i næsten alle lande den lever i. Jaguar er en aktiv jæger i dagtimerne , i modsætning til mange store katte .

Reproduktion

I den nordlige del af sit sortiment , Jaguar ofte kammerater i december og januar , men for resten af sit sortiment katten har ingen specifikke parringstiden , gør det på alle tider af året . Drægtighedsperioden af det kvindelige er ca 100 dage , konstaterer Big Cat Rescue hjemmeside , og den kvindelige normalt fra to til fire unger . Den mandlige jaguar tager en aktiv rolle i opdræt af killinger , hvilket bringer den kvindelige mad og give de unge med ting at spise , indtil de kan få på egen hånd sikkert . De unger bliver hos moderen , indtil de er omkring 2 år gamle. jaguarer i naturen har en forventet levetid på omkring 11 til 12 år

Overvejelser

Ud over at være helt hjemme i et akvatisk indstilling, Jaguar er en dygtig klatrer træer . Jaguar lever et ensomt liv , undtagen når det racer og hæver unge . Jaguar har legendariske styrke , med rapporter om katten trække fuldt udvokset kvæg for så vidt som en mile . Ordet jaguar stammede fra en indianer begreb, der beskrev en kat , der kunne dræber sit bytte med en enkelt bundet .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.