zebra kost

Zebraer er medlemmer af hesten familien, og de kan bo i områder, der spænder fra skovene til bjergene for at åbne sletter . De kan leve op til 40 år i fangenskab , og de er hjemmehørende i Afrika . Lære mere kost zebraen kan give dig mulighed for at forstå mere om , hvordan de bor

funktioner

Zebra er en planteædende dyr , hvilket betyder, at det kun vil spise planter . De er ekstremt fleksible kabler , og selvom deres vigtigste føde består af græs , vil de også spise små planter og blade . De er i stand til at spise både blødt nye græs og blomstrende , hårde græs .

Overvejelser

I modsætning til andre græssende dyr som koen og giraffen , zebraer kun har en enkelt mave . De er ikke drøvtyggere , hvilket betyder, at de ikke kan gylpe mad i form af en CUD at tygge det igen . Det betyder , at de får mindre næring ud af deres kost , og at de har brug for at græsse hele dagen . Men det betyder, at de kan være betydeligt mere altædende end køer og giraffer , når det kommer til , hvad de spiser , da de kan fjerne det fordøjelige portioner fra maden meget hurtigt , og udskiller resten .

Trusler

Den kost af zebra og sit behov for vand bringes i konkurrence med husdyr . På grund af dette, er zebraer ofte drevet væk fra vandhuller eller skudt for at holde dem væk fra knappe ressourcer, der er bestemt til indenlandsk besætninger .

Migrationer

Fordi zebraer skal spise hele tiden , de har brug for at bevæge sig på, når græsset i et bestemt område er blevet brugt . De kan migrere op til 700 miles i løbet af 9 måneder på udkig efter mad . Dette kaldes en græsning sekvens , og gnuer vil følge bagefter , at spise blødere græs , at de zebraer har klippet kort . Elands , impalaer , elefanter og bøfler vil også deltage i migration til bedre foder .

Typer

Der er tre typer af zebraer , herunder Burchell 's zebra , den Grevy 's zebra og bjerget zebra . Den Burchell 's zebra , som også kaldes sletterne zebra , bor i græsmarker , mens Grevy 's zebra lever i tørre områder i det nordøstlige Afrika . Det bjergrige zebra lever i de bjergrige områder i det sydlige Afrika . Selvom alle tre typer er planteædere , de Grevy zebra spiser langt flere blade end de to andre typer-så meget som 30 procent af sin kost kan bestå af blade .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.