Grevy ’s zebra fakta

Den Grevy 's zebra , opkaldt til ære for en fransk præsident , er en truet pattedyr , der findes i Afrika . Den Grevy 's zebra er den største af de tre typer af zebraer i verden og lever på græsklædte savanner og sletter i Etiopien og Kenya . Den Grevy 's zebra bestaar af planter , tilbringer størstedelen af sin tid græsning og holder øje med potentielle fare

Du skal bruge: .
mandlige og kvindelige fisk af samme art
Fællesskabet tank .
2 til 6 gallon avl eller hæve tank .
Fry-safe tank pumpe .
Skumfilter .
Garn moppe eller sphagnum .
Fiskenet .

Størrelse

Den Grevy 's zebra , kan være så høje som 50-60 inches på sine skuldre . Hannerne er større end hunnerne er , med en stor voksen , der kan veje i området på 1. 000 lbs. Den Grevy 's zebra kan leve så længe som 20 år i naturen . Moderen har en drægtighedsperiode for hendes unge på 13 måneder . Barnet zebra har evnen til at gå så hurtigt som 20 minutter efter fødslen , og det vil være i stand til at køre i en time, et træk nødvendigt for at overleve .

Kost

Grevy 's zebraer spiser kun vegetation , med deres foretrukne måltid er græsser af mange typer . Zebra vil lejlighedsvis spise blade , bark og stammer fra buske og buske , når tørke årsag græsser at tørre op . De forreste tænder er robuste og træk græsset op , med tænderne i den bageste del af munden slibe det op , så zebra kan sluge det . Tænderne i zebra fortsætter med at vokse i takt med dyret bærer dem ned med den konstante tygge .

Behavior

Bjerget zebra og sletterne zebra er flytbart væsener , vandring i søgen efter passende smedje og vand , men Grevy 's zebra er territoriale . De voksne hanner markere et område med urin og deres gødning , hedder det i San Diego Zoo hjemmeside . Hingsten giver hunner , deres unger og umodne mænd passerer gennem området . Først når mad bliver knappe , vil disse hingste beslutter at flytte sammen med større grupper .

Funktion

Den varemærke striber af zebraer tjene to funktioner , rapporter Saint Louis Zoo site . Striberne gør det svært for rovdyr som løver , hyæner og leoparder til at skelne en zebra fra et andet , når flokken flygter fra dem . Striber på en ubevægelig zebra gøre dem blanding ind på dens baggrund , som gør det for at undgå afsløring . Det striber af Grevy 's zebra er smallere i modsætning til andre arter, og dens striber gå så langt ned som dyrets klove .

Overvejelser

På et tidspunkt havde de arter et område, der dækkede sletter Etiopien , Kenya , Somalia og andre østafrikanske lande. Tab af levesteder og krybskytteri , samt at skulle konkurrere med dyr til græs og vand , har alvorligt påvirket Grevy 's zebra . Forsvarerne af Wildlife hjemmeside skønner, at i maj 2010, er der kun omkring 2. 500 Grevy 's zebraer i Afrika , hvor de fleste ligger i det nordlige dele af Kenya .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.