oplysninger om Kardinalen fugl

Kardinaler , eller rød fugle , kan være den mest let identificerbare fugl i verden . Deres lyse rødt fjer give dem væk og gøre dem favoritter blandt unge og gamle. Disse sangfugle nyde de varmere klimaer og i modsætning til andre fugle , de ikke migrerer . I årenes løb har deres befolkning vokset dels på grund af deres fantastiske evne til at tilpasse i parker og forstæder . Den gennemsnitlige levetid for kardinaler i naturen er 15 år. Populære underart af Kardinalen omfatter den nordlige kardinal , populær i Amerika , Desert Cardinals og Vermilion kardinal .

Identifikation

Male kardinaler har strålende røde fjerdragt , sorte ansigter og rødlige næb . Kvinde kardinaler er ikke nær så farverige , de har grålig-brun fjer med lidt røde nuancer i deres vinger og haler . Kvinde kardinaler er mindre end hannerne . Deres ben og fødder er som regel mørkerødt .

Den populære Northern Cardinal er en temmelig stor sangfugl , ifølge webstedet All About fugle med en gennemsnitlig måling fra næb til hale mellem otte og ni inches lang . De har lange haler , som ligner de peger ned , når fuglene er oppe .

Behavior

Cardinals foretrækker at være tæt på jorden , så de yngler i de lavtliggende grene af buske og træer .

mandlige og kvindelige kardinaler synge , men hunner synge mere komplekse melodier . Vintermånederne er for parring op og forberede parringssæsonen. Cardinals imponere alle med deres bejlen displays og fodring , når den mandlige vil tage bidder af mad og placere den på toppen af den kvindelige 's næb .

Geografi og Habitat

Cardinals bor primært i den sydøstlige del af Nordamerika . År siden , var de først og fremmest fugle af den sydøstlige men i løbet af året , har de udvidet vestpå langs Mississippi og så langt nordpå som Ohio og endda Ontario .

Cardinals tilpasse sig til lever overalt og kan leve i parker og baggårde . De nyder , der bor i buske og vinstokke denne linje kanterne af skovene .

Kost

Cardinals generelt spiser fra jorden , men er kendt for at spise fra foderautomater så godt. Deres yndlings ting at spise , er solsikke og saflor frø . De vil også spise andre vilde fugle mad . Du kan lokke dem ved at placere maden på en bakke , og hvis bakken er tæt på en arkføder, kan de bruge arkføderen .

Misforståelser

De fleste mennesker tror, at alle fugle trækker i løbet af vintermånederne , men kardinaler ikke . De samles i flokke og yngler i tætte buskads , hvor antallet af en flok i en busk nå så højt som 70 .

De fleste mennesker tror også , at kardinaler er hjertelig og rigelige skabninger . Imidlertid har byudvikling forårsaget numre at falde . Dette er især tilfældet i Californien , hvor kardinaler er hjemmehørende i Colorado River Valley . Selv i North Carolina , har fuglen set befolkningen falder , i henhold til National Geographic.


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.