sidewinder slange fakta

SideWinder , Crotalus cerastes , hører til underfamilie Crotalinae . Disse er også kendt som pit hugorme , og gruppen omfatter klapperslanger . Sidewinders har den typiske egenskaber andre klapperslanger , herunder en rangle , men de kan let adskilles fra dem ved tilstedeværelsen af store , hornlike strukturerne over øjnene . Voksne er små og typisk kun 1,5 til 2 meter lang , men de er i stand til at vokse til mere end 2,5 meter i længden

Geografi og Habitat

Sidewinders er krybdyr i det sydvestlige ørken i Nordamerika , de er begrænset sydvestlige U. S. og nordvestlige Mexico . I USA rækkevidde sidewinders fra den nederste , østlige halvdel af Californien , gennem det sydlige Nevada , at den sydvestlige spids af Utah og vestlige Arizona . I Mexico , kan sidewinders findes i det østlige Baja California og vestlige Sonora . Sidewinders fordel ørkener med løse , vind-blæst sand ved lav højde ( under havets overflade til omkring 5. 900 meter ) , især hvis sandet er toppet med vegetation som creosot bushen . Andre egnede ørken levesteder omfatter også arealer med hardpan , grus eller klippeø substrater .

Locomotion

Det fælles navn " sidewinder " hentyder til denne slange 's fornemme stil sidelæns bevægelse ( side-vikling ) , som den bruger til at få trækkraft , mens du flytter over løst sand . Side-vikling ved at flytte kroppen sidelæns i en serie af S-formede kurver , mens kun tillader nogle få punkter i kroppen til at kontakte det varme sand hver gang . Sidewinders efterlade en identificerbar række parallelle J-formet spor , med kroge af " J " s peger i kørselsretningen .

Kost

Sidewinders er sit-and- vent rovdyr , at foderstoffer primært på små gnavere og firben i ørkenen . Sidewinders baghold det meste af deres bytte uden for indgange til gnaver og firben Burrows , hvor de venter delvist begravet ( undertiden med kun hovedet og ryg eksponeret ) for bytte at opstå. Voksne spiser det meste små gnavere og firben , men vil lejlighedsvist forbruge små fugle og slanger . Nyfødte og mindre unge , på den anden side , lever næsten udelukkende af øgler .

Reproduktion

Parring foregår i enten foråret eller efteråret , hvor de fleste mødre føder deres unger i august , september eller oktober . Sidewinders føder kuld , der varierer i størrelse fra en til 20 afkom , med de fleste kuld der indeholder syv til 12 babyer . Den gennemsnitlige varighed af en baby SideWinder er omkring syv inches , og de vejer omkring seks gram

Predators

Selv giftige , sidewinders-. særligt de unge-har mange rovdyr . Pattedyr rovdyr omfatter kit ræve og prærieulve , der kan være rigeligt på nogle områder . Store rovfugle-tårnfalke , høge , ugler , Roadrunners , ravne , shrikes og andre-er også almindelige rovdyr af sidewinders . Sidewinders også blive offer for en række krybdyr , som leopard øgler , coachwhip slanger , rosenrødt boaer og andre , større sidewinders .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.