ravn fugl oplysninger

Det største medlem af kragefugl , den har fælles ravne længe blevet set som en næsten mytisk væsen , der er forbundet med både godt og ondt , fortræd og endda død . Trods vedvarende rygter om fuglen som et dårligt varsel , er den fælles Ravnen i virkeligheden en nysgerrig , legende og ressourcestærke fugl , fordelt over det bredest distribution af andre spurvefugle . De er utroligt intelligente dyr , og videnskab er kun lige begyndt at trykke ind i hovedet på disse ekstraordinære skabninger

Udseende

Ravens er en stor , tung ser sort fugl med skinnende fjerdragt . Ravens gennemsnit to meter høj , med et vingefang så store som 56 inches , og selvom de ofte forveksles med deres fætre , de fælles kragen , kan ravne veje op til fire gange så meget . Regningen er større og tungere end smilerynker , og den øvre underkæbe er noget buet .

Distribution og Habitat

Ravens findes i hele Europa , Asien , det nordlige Afrika , Canada , Alaska og det meste af det vestlige USA fra Wyoming ned til dele af Mexico . De er meget fleksible fugle , og mens deres sædvanlige habitat er fyrreskov eller bynke land hele deres distribution , de er slet ikke ualmindeligt i byens parker og legepladser , hvor de nasse for fødevarer blandt mennesker . Mens de ikke betragtes som en truet art , østlige USA populationer af fælles ravnen er faldet en smule siden begyndelsen af det 20. århundrede-. sandsynligvis på grund af ødelæggelse af levesteder , hvilket gør velegnet redesteder svært at finde

fødekilder

Ravens er altædende , og vil tage både levende bytte og scavenged scraps . Deres føde består hovedsageligt af kød i form af ådsler , insekter , gnavere og fugleæg , med lejlighedsvise snacks af frø , korn og bær . De vil også søge skrald lossepladser eller endda vælte skraldespande når du søger efter føde . Tilbagegangen af bisonokser i Midtvesten (og dermed nedgangen af bisonokser ådsler ) menes at være en anden primære årsag til faldet i det østlige ravn befolkninger .

Nesting

Ravens normalt yngler ikke indtil deres andet år , og undertiden ikke før deres tredje eller fjerde . De danner langvarige monogame obligationer , rejser og fouragere inden for tæt rækkevidde af deres partner . Den voluminøse Reden er bygget af pinde foret med en mindre kurv af finere kviste , græs , pels , mudder og fjer , som den kvindelige incubates 5 til 6 æg , fodres og passes af hannen , mens hun gør det . Når æggene klækkes , begge forældre omsorg for de unge i op til ni uger, selv efter de begynder at flyve fra 4 til 7 uger gamle .

Intelligence

Ravens har længe været betragtet som en af de mest intelligente kendte fugle til mennesket , og aktuel forskning tyder på , at disse fugle kan konkurrere med de store aber i deres evner til at løse problemer og improvisere . I en undersøgelse blev ravne præsenteret i det dilemma, en velsmagende lækkerbisken af fødevarer suspenderet på en snor fra en gren , lige uden for rækkevidde af jorden . I mange tilfælde-uden tidligere eksponering for problemet-ravnene straks fløj til filialen ovenfor , og " slingrede " maden i , at bruge deres fødder til at holde sløjfer af streng som de gik . Ravens også skabe værktøjer til at hjælpe nå mad , en adfærd tidligere kun observeret hos mennesker og aber .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.