Den rufous kolibri kost

Rufous kolibrier er små , kompakte fugle med farvestrålende fjer . Hannen er primært en lys orange , mens hunnen er en mattere grøn og orange . Disse fugle er fundet i hele det vestlige Nordamerika , yngler i det vestlige Canada og det nordvestlige USA , og trækker sydpå til Mexico . Ligesom andre kolibrier , spiser rufous kolibri primært nektar , suppleret med insekter

Food

Hummingbirds feed primært på nektar fra blomster , såsom honning die , blomstrende solbær , Larkspur , møntfabrikker , liljer og salmonberry . Den rufous kolibri vil også forbruge små insekter som myg , meget små fluer og myg . De spiser også saft fra huller , som andre fugle gør i barken af træer . Disse fugle er hyppige besøgende til foderautomater til kolibrier fyldt med sukker -løsning .

Energi Krav

Det rufous kolibri har meget høj energi krav. Ifølge den Smithsonian National Zoological Park , kan denne kolibri miste op til 10 % af sin kropsvægt , mens sove . Denne fugl lange vandrende fly kræver det at fordoble sin kropsvægt i efteråret for at overleve turen . Den rufous kolibri kan også indtaste en frivillig tilstand af dvale i stedet for søvn . Dets metabolisme og vejrtrækning langsomt ned, og vægttab er reduceret til omkring 1% .

Aggression

Rufous kolibrier er overraskende aggressive . Den Cornell Lab af Fugle kalder dem feistiest kolibri i Nordamerika . Disse fugle beskytte deres foretrukne blomster og fugl foderautomater med intens aggression , og vil endda tage på andre kolibrier dobbelte af deres vægt . Rufous kolibrier er meget territoriale på alle årstider , og vil selv drive små pattedyr , såsom jordegern , væk fra deres reder .

Hukommelse

Denne kolibri er kendt for sin fremragende evne til at huske steder . Disse fugle er set på samme kabler og blomster patches år efter år . De har også været rapporteret at undersøge tidligere fodring steder , selvom feeder selv var blevet fjernet . Den rufous kolibri synes også at beregne dens område størrelse baseret på antallet og tætheden af fodring pletter inde i det-større områder findes i områder med få , spredte blomster

Aktivitet

På trods af deres høje stofskifte og ekstremt hurtig . wingbeats , rufous kolibrier er ikke meget aktive . Når de ikke fodres , disse kolibrier aborre i nærheden af en favorit fodring spot og hvile . De bliver aktive igen, kun at jage væk udefrakommende eller foder . Denne adfærd hjælper fuglen spare energi og bevare sin vægt .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.