en grund skink kost

Ground skinker , også kaldet den brune -backed skink , er små brune firben mellem tre og seks inches lang . Denne art er fælles for hele det østlige USA og i det nordlige Mexico . De har glatte lysebrune skæl med en enkelt mørk brun stribe ned den ene side . Denne farve giver camouflage i bladet kuld , hvor dette firben lever og jager

Aktivitet

Disse skinker er primært aktiv mellem marts og oktober , selv om de også kan vises på varme vinterdage . Når vejret er koldt , er de dvale under bladene , lever af oplagret fedt . De jager primært i løbet af dagen , og tilbringe natten sov i sprækker eller under blade .

Fodring

Ground skinker udelukkende spiser små leddyr , herunder tusindben , edderkopper , insekter som termitter , guldøje , biller og møl , og små krebsdyr . De jager deres føde i rådnende blade og omkring væltede træer og grene . Dette skink foretrækker at tilbringe sin tid i rummene mellem bladene og græsdække at minimere predation .

Prey Detection

Ifølge en undersøgelse offentliggjort i Journal of Chemical Ecology , jord skinker har evnen til at opdage byttedyr ved deres kemiske underskrift . I undersøgelsen blev jorden skinker præsenteret med dyrs og planters kemiske signaler på podninger . De viste en meget stærkere reaktion , herunder hurtig tunge svippede og bidende svaberprøverne , når insekt kemikalier var til stede . Disse skabninger er endda i stand til at diskriminere mellem de underskrifter på forskellige byttedyr . De reagerede på det kraftigste til svaberprøver af cricket kemikalier .

Konkurrence

Ifølge den canadiske Journal of Zoology , mandlige jorden skinker er betydeligt mere aggressive end kvinder . Dette fører til en større evne til at få mad . I laboratorieforsøg viser kvindelige skinker , især små , en nedsat evne til at fange deres bytte , når en mand er til stede . Tilstedeværelsen af mere aggressive individer kan også påvirke disse øgler evne til at jage i naturen . Hannerne har vist sig at opretholde territorier mere end tre gange størrelsen af kvindelige territorier .

Overvejelser

kontrolleret afbrænding , en fælles metode til at bevare skovene , kan have betydelige virkninger på befolkningen i jorden skinker . Brande , som helt ødelægge en skov 's hensygnende bladmateriale også ødelægge denne skink største levesteder og kilde til mad . I en undersøgelse af tre lokaliteter ved University of Texas i Arlington , mere skinker og flere byttedyr blev fundet i områder, som ikke for nylig er blevet brændt .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.