oplysninger om kæmpepandaer & deres levesteder

Smithsonian National Zoological Park viser , at kæmpepandaer findes i Sichuan , Shaanxi og Gansu provinser i Kina . De har bevæget sig fra lavlandet til skov fragmenter i de bjergkæder på grund af skovrydning , landbrug og andre udviklinger . Kæmpepandaer er en truet art og internationale bestræbelser i gang for at forhindre dem i at uddø

Du skal bruge: .
Mønt celler
Tape .
Saks.
Shrink wrap .
Nikkel strimlerne på batteriet .
Lille plet svejser .
Varme krympeflex .
Varmepistol ( føntørrer type ) .

Beskrivelse

Giant pandas er hvide med sort pels på deres muler , ører , øjne patches , skuldre og ben . Pelsen er tyk og uldne for varme . Deres store molarer og stærke kæber giver dem mulighed for at knuse bambus . Når de står på alle fire , de er omkring 2 meter til 3 meter høj på deres skuldre og mellem 4 fødder og 6 meter lang . Hanner kan veje op til 250 pounds og hunner sjældent mere end 220 pounds .

Habitat

Giant pandas lever i højder på 5. 000 til 10. 000 fod i bambus skove, der er regnfulde og kolde , i henhold til San Diego Zoo . De har en gennemsnitlig hjem vifte af 1,9 kvadrat miles , men det kan være større , hvis de bor i områder, hvor maden er begrænset . I løbet af vinteren , kan de venture til lavere højder for varmere temperaturer og til at søge efter føde . Ifølge the Wild Ones , behøver pandaer ikke har huler , men søger ly i klippespalter og åbninger i træer . Mens de opholder sig primært på jorden , kan de også klatre .

Kost

Giant pandas kan spise så meget 84 pounds af bambus hver dag . Den består af 99 procent af deres kost, og de bruger mellem 10 og 16 timer at spise hver dag . Den resterende del af deres kost består af græs og små gnavere . I fangenskab får de ris vælling , højt fiberindhold kiks , æbler , gulerødder , sukkerrør og søde kartofler sammen med bambus . De holder bambus stængler med deres fingre og skrælle de ydre lag med deres tænder . De knuse og tygge stængler med deres ryg tænder . De har også spiser bambus blade . De får det meste af deres vand fra at spise bambus .

Reproduktion

Giant pandas har en kort yngletid hvert år omkring to til tre dage , når hunnen er ægløsning . De bliver modne overalt i alderen fire og otte år , og kan reproducere , indtil de når omkring 20 år . Drægtighedsperioden er mellem 95 og 160 dage og en panda vil typisk have en eller to unger . Hvis hun har to , vil hun kun tage sig af en af dem. I Kinas panda faciliteter , er den anden cub rejst hånd og tvillingerne er tændt regelmæssigt for at modtage behandling fra moderen . Babyer er meget små ( mellem tre og fem ounces) og hårløse ved fødslen . En cub bor hos sin mor mellem 18 måneder og tre år.

Livsstil

Giant pandas normalt forbliver ensom , men kommunikerer gennem indkaldelser , duft mærkning og sjældne møder . Deres opkald svarer til brægen af et lam eller en ged . De har også trutte , bark , Huff eller brumme . Unger gør skrigende og kvækkende lyde . De tilbringer det meste af deres tid hvile og spise . De går ikke i hi i vinteren ligesom andre bjørne .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.