Fakta om elefant sæler

Elephant sæler er den største af sælarter på planeten , med de sydlige elefant sæl vejer så meget som 4 tons og den nordlige elefant segl stand til at nå vægte i intervallet 4. 500 £ . Elefantsæler er dygtige rovdyr , dykning dybt i havet og jagt forskellige akvatiske skabninger , der udgør deres kødædende kost . Disse sæler lidt alvorlige slag til deres befolkninger i hænderne på den menneskelige race , da de var værdsat for deres fedtet spæk .

sydlige Elephant Seal

Den sydlige elefant sæl lever det cirkumpolare områder omkring Antarktis , der bor på og nær øer i det omfang sydlige verdenshave . Hannerne af denne art kan nå længder på 20 fod , med hunnerne omkring halvt så stor . Sydlige elefant sæler har evnen til at fange og spise dyr så stor som pingviner , og de vil spise blæksprutter og store fisk som godt. Hannerne er så store , at flytte om på jorden er en vanskelig opgave . Ynglepladserne i det sydlige elefant sæl er det sted, hvor talrige voldsomme sammenstød i august og september som hannerne rundholt for overherredømme og retten til at parre til flere kvindelige partnere . Sælerne kæmper , bidende hinanden med deres tænder og rammer hinanden med de lange trunklike tryne , der giver arten navn . Sejrherrerne er , hvad den Antarktiske Connection hjemmesiden kalder " beachmasters . " Disse mænd dominerer en strimmel af kystlinjen og akkumulere et harem af så mange som 50 kvindelige sæler .

Northern Elephant Seal

Det nordlige elefant sæl har rekorden for den dybeste dyk nogensinde er begået af , hvad " National Audubon Society Field Guide til Pattedyr " beskriver som en " air-vejrtrækning hvirveldyr . " I 1989 målte forskere en nordlig elefant sæl i en dybde af 5. 187 meter , da det søgte for et måltid . Den nordlige elefant sæl , indfødte fra Baja , Californienså langt nordpå som bugten Alaska , kan forblive under overfladen i 80 minutter ad gangen . Ved at vende tilbage til luft , typisk sælen tilbringer lidt tid , før dykning ned igen. Skabninger som blæksprutter , blæksprutter , mindre arter af hajer og ratfish udgør en stor del af denne enorme sæl kost .

Tæt Extinction

Opdagelsen af søelefanter og efterfølgende forfølgelse af hvalfangere næsten stavet udryddelse. Dyret var mål for jægerne efter dens spæk , som blev rig på olie, der anvendes til sådanne formål som brændstof til lamper . Den sydlige elefant sæl nutidige befolkning er formentlig i størrelsesordenen af 700. 000 personer , som væsen modtaget international beskyttelse fra jagt i tiden for at redde den . Af 1892 , var den nordlige elefant sælbestand så få som 20 personer fundet bor på Guadalupe Island ud for Baja kyst . Disse få fik beskyttelse , og de arter, et comeback til det punkt, at der i dag er mindst 115. 000 nordlige søelefanter og måske så mange som 150. 000 . Deres antal er sådan, at mange nu skal bruge på fastlandet strande som yngleplads .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.