african regnskov dyr , der er truede

De afrikanske regnskove forsvinder på grund af vejbygning , landbrug og skovrydning . Ifølge Public Broadcasting Service , omkring 90 procent af regnskoven i Vestafrika er væk , og regnskove i Congo-bassinet i det centrale Afrika er truet så godt. Dette gælder også truer overlevelsen af mange af de dyr, der lever i regnskovene . Gorillaer og chimpanser også offer for krybskytter , der sælger dem til bushmeat handel .

Mountain Gorilla

Den bjerggorilla er fundet i den afrikanske regnskov fra Cameroun til Rwanda og Congo . De er en truet dyr , med en anslået 700 resterende fra 2010 , ifølge den afrikanske Wildlife Federation . Den største trussel mod disse gorillaer er nedbrydningen af deres skove . Bjerggorillaer har tykke sorte hår , en enorm brystkasse , lange , veludviklede arme og bred hænder og fødder . Hanner kan vokse op til seks meter høj og vejer op til 315 pounds . Bjerggorillaer lever i grupper med et gennemsnit omkring elleve medlemmer . Den Silverback Hannen er leder , og han vil beskytte sin gruppe mod rovdyr . En langsom gengivelse sats bidrager til truslen om deres art . En kvindelig gorilla vil have mellem to og seks afkom i hendes levetid på 40 til 50 år . Bjerggorillaer er hovedsagelig planteædere , spise blade , skud og stængler af planter .

Black Colobus Monkey

Den sorte Colobus abe lever i regnskoven fra sydvest Cameroun til Congo -floden . Ifølge den afrikanske Wildlife Federation , sit navn på græsk betyder " lemlæstede ", fordi det ikke har tommelfingre ligesom andre aber . De har sort pels med hvide whiskers , hvid busket hale, lang kappe og skæg , der omgiver den sorte ansigt . Den colobus blev jaget for sit skind på én gang , hvilket resulterer i udryddelse i nogle områder . Det er fortsat truet af rydning af skove . De bruger grene at hoppe og derefter springe så langt som 50 meter ad gangen . Deres tropper omfatter en dominerende han , flere hunner og deres unger. Nyfødte har alle hvide pels indtil omkring en måned , når dens farve begynder at skifte til den sorte og hvide kombination . Den colobus abe spiser strengt blade og bliver primært i træerne .

Chimpanse

Chimpanser findes i regnskoven i Tanzania og Uganda . De er intelligente , sociale , nysgerrige og støjende . De chimpanse 's tykke krop , er lange arme og korte ben beklædt med sort hår . Der er ingen hår i ansigtet , fingre , tæer og ører . De har evnen til at gribe fat objekter med deres hænder og brug " værktøjer " som holder til at indsamle termitter eller myrer og sten for at åbne nødder . De opholder sig mest i træerne til at spise og sove , men bruger også tid på jorden . Chimpanse samfund kan indeholde så få som ti og så mange som 100 . Hunnerne har kun et barn , der bor hos hende, indtil det er omkring fire år gammel . Chimpanser er meget højrøstet , holde hinanden i hånden , kys og slikke på hinanden . Deres kost er primært frugt , men de spiser også blade , blomster og knopper . Deres overlevelse er truet på grund af faldet i skove og deres anvendelse i medicinsk forskning .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.