grå bat fakta

Gray flagermus ( Myotis grisescens ) er nogle af de største medlemmer af deres videnskabelige familie --- muse- eared flagermus . Meget selskabelige væsener , de går sammen i store kolonier af deres vinterhi . Gray flagermus spiller en vigtig rolle i opretholdelsen af et sundt økosystem . En enkelt flagermus kan spise hundredvis af insekter i en nat ( se Resources )

Beskrivelse

Gray flagermus er omkring 4 inches i længden og vejer kun 0 . 2 til 0,3 ounce . Den grå bat er det eneste af muse- eared flagermus at få sin vinge membran fastgjort på anklen i stedet for tå . Det er også kendetegnet som den eneste battet med ensartet tilbage hårfarve fra top til bund . Efter en juli eller august molt , har grå flagermus mørk grå pels , som så ofte lysner til en kastanje brun .

Habitat

modsætning til visse andre flagermus , som kan bebo hule træer eller bygninger , grå flagermus lever kun i huler . Fordi de ikke trækker til varmere områder for vinteren , grå flagermus kræve en grotte med en temperatur på mellem 42 og 52 grader for vinteren dvale , ifølge hjemmesiden " All About Bats . " I sommeren søger grå flagermus en hule i nærheden af en kilde til vand , såsom en flod , vandløb , en dam eller reservoir , så de kan finde føde .

Range

Gray flagermus opsøge områder med kalksten huler , hvor de gør deres kolonier , hulerne findes især i den centrale og østlige USA Deres sortiment omfatter Kentucky , Missouri , Alabama , det nordlige Arkansas og Tennessee Mindre numre kan findes i dele af Illinois , Indiana , Mississippi , Virginia , Florida , Georgia , . Kansas , Oklahoma og muligvis North Carolina .

Reproduktion og Young

Som kvindelig grå flagermus forberede sig på at føde om sommeren , de samles i en særskilt hule , mens hannerne samles i nærheden . Hunnerne føder en enkelt unge i slutningen af maj eller begyndelsen af juni. I slutningen af juli , deltag hannerne hunnerne i barsel koloni . Unge flagermus gør deres første flyvning cirka en måned efter fødslen , ifølge hjemmesiden " Animal Info ".

fødesøgningsvaner

Ligesom andre af Myotis arter , grå flagermus Roost i løbet af dagen og jager om natten , hovedsageligt til insekter . De alternative perioder fouragere med hviletid , da de hænger i deres hule og fordøje . Flagermuskolonier har et hjem rækkevidde i løbet af sommeren , rejser miles om nødvendigt fra deres hule til en fodring område . De kan bevæge sig mellem flere huler i løbet af sommeren .

truede

Den grå flagermus blev optaget på den amerikanske liste over truede og truet dyr og planter i 1976 . Fordi de lever i stort tal på kun et lille antal af huler , grå flagermus er meget sårbare over for forstyrrelser , især når dvale eller pleje for unge . Gray flagermus er skadet af pesticider , der anvendes i landbruget , når deres kost er forgiftet af kemiske afstrømning ( se Resources ) . De har også udholdt tab af levesteder på grund af oversvømmelser og hule kommercialisering, ifølge US Fish and Wildlife Service .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.