Fakta om sidewinder klapperslanger

Sidewinder klapperslanger ( Crotalus cerastes ) er hjemmehørende i den amerikanske Southwest og nordlige Mexico , specielt i Mojave -og Sonoran Ørkener . Sidewinders er blandt de mindste af de klapperslanger og har en forholdsvis mild gift , selvom de stadig betragtes som farlige . Sidewinder deler navn med en giftig hugorm hjemmehørende i Namib ørkenen i Afrika

Typer

Tre underarter af sidewinder er i øjeblikket anerkendes i henhold til Cara Ori fra University of Michigan Museum of Zoology : Mojave Desert Sidewinder ( Crotalus cerastes cerastes ) , den Sonoran Sidewinder ( Crotalus cerastes cercobombus ) og Colorado Desert Sidewinder ( Crotalus cerastes laterorepens ) . Der er kun få umiddelbart fremgår fysiske forskelle mellem disse underarter , selv om de kan skelnes ved deres geografiske fordeling og deres størrelse , såvel som af subtile forskelle i farve .

Identifikation

Den adfærd og udseende SideWinder gør dem forholdsvis let at skelne fra andre ørken klapperslanger . Sidewinders er små , normalt måler mindre end 30 inches fra hoved til hale . De varierer i farve fra lys brun eller lys grå , til gul eller rødlig . Måske den mest karakteristiske træk ved den SideWinder klapperslange er fremspringende skalaer over slangens øjne . Disse " horn " er ikke fundet i nogen anden nordamerikanske klapperslange . SideWinder karakteristiske lodrette kure , som det stammer fra sit navn , kan også bruges til at skelne denne art .

Habitat

Den SideWinder lever de sandede ørkener af dens geografiske rækkevidde , samt lejligheder , stenet rager og tør creek senge . Den foretrukne levesteder for SideWinder er små bakker toppet med vegetation og sandet , åbent terræn . Farvelægningen af SideWinder tillader denne art til at blande i mange ørkenklima , ifølge Gary Nafis i California Herps hjemmeside .

Kost

Sidewinders tendens til at være opportunistiske spisere , ved hjælp af deres varmefølsomme miner ( placeret i nærheden af slangens øjne ) for at hjælpe dem lokalisere bytte . Unge sidewinders typisk spiser små firben , mens større sidewinders kan forbrugerne større gnavere , ligesom kænguru rotte . University of Michigan Museum of Zoology rapporter om, at de også kan lejlighedsvis spiser små fugle og andre slanger .

Behavior

Sidewinders er ensomme og generelt natlig , især under varmere måneder af året . I perioder med intens varme eller kulde , vil sidewinders graver under jordoverfladen til dvale . Hvornår jagt , vil sidewinders normalt begrave sig under sandet og ligge på lur efter deres bytte , slående og indsprøjte det med giftigheder , som det nærmer sig. Sidewinders kan også bruge deres hastighed til at følge bytte efter envenomation . Sidewinders typisk makker i foråret , og føder levende unger .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.