oplysninger om den amerikanske sortbjørn

Så mange som en halv millioner amerikanske sorte bjørne ( Ursus americanus ) kan bebo Nordamerika , ifølge Smithsonian National Zoological Park hjemmeside . Den amerikanske sortbjørn kan findes i de fleste områder af USA , med undtagelse af ørkener sydvest, og det er også kan findes i det meste af Canada . Den amerikanske sortbjørn har en varieret kost , og dens tilpasningsevne gør det muligt at leve i mange forskellige typer af økosystemer

Du skal bruge: .
Lommeregner
Microsoft Excel .

Størrelse

Af de tre typer af bjørne , der findes i Nordamerika, sort bjørn er den mindste , bag isbjørnen og Grizzly Bear . De største hanner vejer i størrelsesordenen 600 til 650 pounds og stå lige så høj som 3 meter ved skuldrene , med en længde på 4 til 6 meter . Men de fleste mænd er i intervallet 130 til 350 pounds . Hunnerne er betydeligt mindre end mænd , der vejer 90 til 175 lbs.

Color

På trods af sit navn , den amerikanske sortbjørn er ikke altid sort . Den " National Audubon Society Field Guide til pattedyr ", at sorte bjørne i den østlige del er typisk sort , med nogle har en blis af hvidt på deres kister . Dog kan de i de vestlige dele af kontinentet variere i farve fra sort til en skygge af kanel , med nogle i det nordvestlige dele af Canada under sølv til grålig pels .

Geografi

Den amerikanske sorte bjørne i den østlige del af Nordamerika normalt er bosiddende i sumpe og tætte skove , mens de i vest lever i mange levesteder , herunder nåleskove , skovklædte bjerge med stigninger op til 7. 000 meter og kratområder .

Kost

Alt bare tilnærmelsesvis spiselig ofte vinde op på en sort bjørn menu . Bjørnen spiser blade , nødder , rødder , kviste , bær og frugt . Insekter som larver , myrer og biller er en del af sin kost , som er små og mellemstore pattedyr og fisk . Sorte bjørne forbruge honning og skyllepumpetab ud kroppe af døde dyr . Hvad en sort bjørn spiser ofte afhænger af , hvad der er tilgængeligt og hvor hårdt bjørnen er nødt til at arbejde for at få det .

Overvejelser

Den amerikanske sortbjørn dvale gennem vinteren i de koldere områder af dens geografiske rækkevidde . Bjørnen vælger et sted, som en hule log , hule eller hule, det graver ud og derefter går til at sove efter at have udviklet lag af fedt gennem efterårsmånederne . Sorte bjørne er mest aktive omkring solopgang og igen ved solnedgang , men dem, der bor , hvor jægere forfølger dem med at lære at blive natlige foderautomater . Sorte bjørne er i stand til at køre ved 30 miles i timen for korte , bliver gennemført svømmere og kan nemt klatre i træer .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.