truede dyr i Sonoran ørkenen

Den Sonoran Desert dækker omkring 100. 000 kvadrat miles , der strækker sig tværs over USA og Mexico . Det omfatter den mexicanske delstat Sonora og sydlige dele af Arizona , Californien og New Mexico . I modsætning til andre nordamerikanske ørkener , er Sonoran tropisk oprindelse og de fleste af dens område er frost-fri. Sin brede vifte af habitater og bi-sæsonmæssige nedbør support stor biologisk mangfoldighed .

Northern Jaguar

Mellem 80 og 120 nordlige jaguarer bor i Sonoran Desert , ifølge den nordlige Jaguar projektet . En " brølende " kat , den nordlige Jaguar er den største kat hjemmehørende i Nordamerika og den tredje største kat i verden. Den måler fra 5 til 8 meter fra næse til hale og vejer mellem 80 og 120 pounds . Jaguars , der bor i USA og Mexico grænselandet er mindre end deres sydamerikanske slægtninge . Opsplitning af boligområder og krybskytteri har næsten fjernet dem fra deres nordlige område . Fra 2008 , ifølge den nordlige Jaguar projektet , mindst 24 jaguarer-så meget som 1 /4 af deres skrøbelige nordlige befolkning-er blevet dræbt af kvæg ranchers på grund af husdyr prædation

Ocelot

ozelotter . er meget genert og natlige . I Sonoran Desert , til fordel de områder med tæt ørken krat , hvor deres spottet frakker gør dem svære at se . De er ensomme katte , normalt besætter områder mellem fire og syv kvadrat miles . Ozelotter er små , men dygtige rovdyr . De normalt vejer mellem 18 og 26 pounds og jage hovedsagelig rotter , mus , kaniner og fugle i Sonoran Desert . Så sjældne , at deres nøjagtige antal er ikke kendt, er ozelotter primært trues af tab af levesteder .

Jaguarundi

Den jaguarundi , også kendt som " odder kat , " ser lidt ligesom en odder eller væsel . Den har en lille hoved , lang krop og korte ben , og er jævnt mørk brunlig-grå . Den måler op til omkring 30 inches i længden med en ekstra 20- tommer eller så hale . Det jaguarundi er en daglig ( dagtimerne ) jæger og en ekspert fiske- catcher . Det er også jager fugle , små pattedyr , gnavere og krybdyr . Selvom dens pels ikke er meget efterspurgt , at jaguarundi er i fare gennem generelle afskovning og tab af naturlige levesteder .

Mindre langnæsede Bat

Denne flagermus lever i kolonier af tusinder . Det siddesteder i varme , fugtige huler og besøg blomster til foder på nektar og pollen . Også bruger kolonneformat kaktus frugt . Mindre langnæsede bat migreringer fra syd-centrale Mexico til Sonoran Desert og andre dele af det sydlige Arizona betragtes som " truede fænomener , "i henhold til Arizona-Sonora Desert Museum . Hunnerne føder en enkelt hvalp efter en seks måneder drægtighedsperioden. Disse flagermus er stærkt truede , fordi de blomster ressourcer , de er afhængige af i løbet af migration er svindende , blive elimineret ved wildland levesteder konvertering og fragmentering . Landboere , har forveksling disse flagermus for vampyr flagermus , målrettet deres huler til destruktion .

Chiricahua Leopard Frog

Den Chiricahua leopard Frøen er en mellemstor , tyk -handicappede frø med grøn- brun hud og masser af pletter på ryggen . Det har bleg gul til hvid hud på undersiden . Voksne adskiller sig fra andre leopard frøer af deres unikke salt-og-peber lår mønster . Disse frøer er meget vand og findes i Rocky vandløb , søer og permanente fjedre . De lever af insekter og ferskvand rejer . Den væsentligste årsag til denne frøen tilbagegang ødelæggelse af levesteder og indførelse af konkurrerende arter , såsom Bullfrog .

Southwestern Willow Fluesnapper

Den sydvestlige pil fluesnapper står omkring 6 inches høj og vejer ca 1 /2 en ounce . Ryggen og vinger er grønne , grå og den har en hvid hals , lys oliven bryst og en lysegul mave . Det er mest anerkendt af sine opfordringer , enten en skarp " whit " eller en forkølet-klingende " Fitz-BEW . " En insectivore , det sydvestlige pil fluesnapper tager insekter fra luften eller Tønde dem fra blade . Levesteder ødelæggelse er den vigtigste årsag til denne fugl tilbagegang og truede status .

Tyk-Billed Parrot

Tyk-faktureret papegøjer er lyse grøn med store sorte regninger . Deres kroner , skuldre og ben er røde . Fuglene står omkring 15 inches høj . De er meget sociale , der lever i flokke og raste-og fodring i grupper . De spiser fyr frø , agern , enebær , nåletræ knopper , agave nektar og insektlarver . Deres høje opfordrer lyde som menneske latter og kan høres en kilometer væk . Ifølge Defenders of Wildlife , kan disse fugle er allerede blevet jaget til udryddelse i Arizona . I Mexico er de truet primært ved skovning og i mindre grad , fældefangst for kæledyr handel .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.