flamingo oplysninger

Flamingoen kan være en af verdens mest let identificerbare fugle med sin stok-lignende ben og lyse rosa farve . Mange græsplæne ornament er blevet støbt i fuglens lighed , og der er få zoologiske haver , hvis samlinger ville være komplet uden en lille flok af brogede karakterer . Men ud over disse visuelle signaler , kender de fleste af offentligheden meget lidt om adfærd og vaner af den faktiske fugl

undertyper og udseende

Fem underarter af flamingo er anerkendt verden over , som alle optræder i forskellige nuancer af pink eller rød. Den største , jo større flamingo , kan nå en højde på mere end 5 meter , mens de mindste , de mindre flamingo , står bare 31 inches . Alle flamingoer besidder en stor , nedadgående-buede næb , som de bruger til at sonden mudderet for fødevarer . De har også svømmehud fødder for at hjælpe drive dem, som de svømmer , og forebygge synker ind i mudret dam bunde .

Habitat

Mens varierende subspieces af flamingo kan findes overalt fra Afrika til Asien til Caribien , alle steder fuglene vil søge grundt forekomster af vand, hvor bunden er mudret , såsom søer og laguner . Flamingos kan tåle en bred vifte af vand pH-værdi og saltindhold niveauer , og vil eksistere ganske lykkeligt selv i vandområder , som de fleste andre fugle ikke besøge . Dette gælder især i Østafrika , hvor mere end halvdelen af verdens Flamingo befolkning bor .

Opførsel og Diet

Flamingos er larmende sociale fugle , og flokke kan nummeret i hundredtusindvis hvor mad kilder er tilgængelige . Fuglene spiser en kost dannet primært af små krebsdyr og forskellige kiselalger , såsom Spirulina . Deres høje alfa og beta -caroten indtag er ansvarlig for fuglenes rosa farve .

Opdræt

Flamingos racen hvert fire til seks år , afhængigt af arten . Hunnen lægger et enkelt hvidt æg på en bunke lavet af mudder , pinde og fjer , som kan være op til 12 inches høj . Begge forældre skiftes til at inkubere æg til omkring en måned og deler opgaver pleje den chick til sin første leveuge . I modsætning til de fleste fugle , der gylper for deres unge , flamingoer brødføde deres afkom et stof kaldet afgrøde mælk , som udskilles i den øvre mave- tarmkanalen. Efter at fuglene flyvefærdige , de slutter en vuggestue af andre unge fugle , som er beskyttet inden for besætningen , indtil de er i stand til fuldt ud at flyve og klare sig selv .

Bevarelse

Mens de fleste forskere enige om, at flamingoer ikke i øjeblikket truet , de er en af en række arter , der står til at falde meget hurtigt fra stabilitet i uro , hvis deres antal ikke er overvåget nøje . Fordi flamingoer stole så stærkt på særlige vandområder til fodring og reproduktion , kan tab af levesteder være særligt skadelig. Fuglens vaner hæve en kylling på et tidspunkt, hvert femte år betyde , at opsving kan være næsten umuligt , hvis numre nogensinde faldt for lavt .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.