humlebi bat oplysninger

Humlebien bat er også kendt som Kitti 's hog-næse bat . Flagermus, så Chiroptera , er enten megabats ( Megachiroptera ) eller microbats ( Microchirptera ) . Humlebi flagermus , Craseonycteris thonglongyai , er en del af microbat underart . Ifølge den Smithsonian National Zoological Park , har flagermus næsten tusind arter og er næsten en fjerdedel af alle pattedyr arter . Humlebien bat split fra andre flagermus omkring 43 millioner år siden , i henhold til Zoological Society of London evolutionært Distinct Globalt truet ( EDGE ) .

Størrelse

Opdaget i 1974 , humlebien bat er den mindste bat og pattedyr i verden . Den største flagermus , den indiske flyvende ræv , har op til en 6- meter-dækkende vingefang . Den lille humlebi bat krop er på størrelse med en stor humlebi , ifølge Smithsonian . Det er omkring 1 cm lang med mindre end en 7- tommer vingefang . Disse flagermus vejer omkring 0,07 ounce , lidt mere end en skilling vejer .

funktioner

modsætning til de fleste hunde, er dette lille bat ikke har en hale eller anklebones . Deres rejst næse med lodret næsebor synes hog-lignende , ifølge University of Michigan Museum of Zoology ( UMMZ ) . De har store ører og små øjne . Deres øverste farve er rødlig-brun eller grå , med mørkere vinger og blegere farver nedenunder . De er i stand til at svæve som kolibrier .

Geografi

Den eneste kendte Humlebien flagermus er i den vestlige del af Thailand , herunder floden Kwai og Sai Yok National Park , og det sydøstlige Myanmar . De bor i kalkstenshuler og huler. Den Internationale Union for Bevarelse af Natur og Natural ( IUCNN ) rapporterer , at disse flagermus lever i kun otte huler i Myanmar og 35 i Thailand .

Vaner

Bumblebee flagermus , ligesom andre flagermus lever i kolonier . Den gennemsnitlige koloni er omkring 100 flagermus , men der kan være 1-50 . De hænger fra hulen lofter og gå ud for at jage i ca 30 minutter ved skumringen og daggry . Humlebi flagermus bruger lyd , ekkolokation , for at finde bytte . Deres vigtigste føde består af flyvende insekter , edderkopper og biller . Ifølge EDGE , men ikke bekræftet hunner sandsynligvis har en baby hvert år i slutningen af april .

Befolkning

Noteret som sårbar på den IUCNN truede arter liste , den anslåede humlebien bat befolkning er mindre end 10. 000 , og befolkningen er faldende . Årsager til fald i befolkningstallet også tages prøver til videnskabelig forskning , salg til turister som souvenirs og Thailand skov afbrændinger . Minedrift kalksten kan også forårsage en trussel . Bevaring af levesteder og forebyggelse af turister og andre fra forstyrrende eller drab humlebi flagermus er nødvendig for at undgå den fortsatte nedgang i befolkningen . Fra 1980 Sai Yok National Park oprettelsen var at bidrage til at bevare arten .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.