sortbjørn han til hun sammenligninger

En nysgerrig og intelligent væsen , den amerikanske sortbjørn i naturen fascinerer mange mennesker . Medmindre et menneske har trængt ind på deres levesteder , sorte bjørne en tendens til at holde for sig selv . Ensomt dyr af natur , har sorte bjørne ikke socialisere i deres arter undtagen i parringssæsonen . Den mandlige Bjørnen er almindeligvis omtales som en orne og hunnen som en so . Black Bear afkom kaldes unger

Du skal bruge: .
Lommeregner
Periodiske Tabel Elements .

Størrelse

Den typiske vægt af et vildsvin spænder fra 125 til 500 lbs. eller derover, mens søer tendens til at være væsentlig mindre , der spænder fra 90 til 300 lbs. eller mere , efter de nordamerikanske Bear Center . Sammenligneligt mindre end mange andre bærer arter , den amerikanske sortbjørn står på gennemsnitligt cirka fem meter høj , når de på bagbenene . En række faktorer påvirker størrelsen af bjørne , fra alder til årstiden , tilgængelighed af føde og genetik . Orner nå fuld modenhed med hensyn til størrelse efter alder 12 , sammenlignet med søer efter alder 6 .

Udseende

Amerikanske sorte bjørne tendens til at have rundet ører , en lang snude , små øjne og kan variere fra sort til brun farve . Søer tendens til at være slankere end hanner med en fladere pande og et smalt hoved . Hendes ører tendens til at være forholdsmæssigt større for at hendes hoved end mandlige sort bjørn ører . I henhold til Massachusetts Division for Fiskeri og dyreliv , mandlig amerikansk bærer udviser en mere muskuløs hoved , nakke og skuldre end en kvindelig bjørn, og deres hoveder er generelt større og rundere , så godt.

Demeanor

Pige amerikanske sort bjørne vise mere forsigtighed end mandlige bjørne , især når du indtaster en åben plads . Deres opførsel er mere afdæmpet samlet , medmindre de har unger , hvilket ville medføre, at kvindelige bære at være mere aggressive og beskyttende . Voksne mandlige sorte bjørne er mere sky end kvinder og unge mænd bjørne. Mand bjørne bliver mere aggressiv i parringssæsonen , og bekæmpe en anden orne til en modtagelig so .

Habitat

Mellem slutningen af november og marts , sorte bjørne dvale i huler . I løbet af deres aktive måneder , kan sorte bjørne rejse store afstande i deres søgen efter mad. Orner vil rejse betydeligt længere end søer . Område en hanbjørn spænder over en 15-. til 27- kvadrat-mile radius i forhold til et gennemsnitligt 5- mile radius af en kvindelig sort bjørn , som anført af Wisconsin Department of Natural Resources

Kost

American sort bjørne er altædende . Deres kost består typisk af planter , bær , fisk , insekter og endda skrald , blandt en række andre emner . Bamser er mest sultne i det tidlige forår , når de dukker op fra dvale , men maden er knappeste i løbet af denne tid som løv endnu ikke har begyndt at blomstre . I løbet af denne periode vil bjørne typisk spise ådsler og små pattedyr . Lidt viden om , hvor meget mad sorte bjørne i naturen spiser på daglig basis , men deres appetit øges , og de bruger mere af deres dag fouragere for mad i det tidlige efterår som forberedelse til dvaletilstand.


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.