struds naturlige habitat

Den højeste og tungeste af fuglene på jorden , kan strudsen ikke flyve , og afhænger af dens mange tilpasninger for at overleve . Kun findes i Afrika , kan Strudsen veje så meget som 287 £ . , hedder det i San Diego Zoo hjemmeside , og står lige så høj som 8 eller 9 fod . Strudsen udligner sin flyve natur med ivrige vision og en evne til at køre så hurtigt som 43 miles i timen for at undslippe faren for, at præsenterer sig i dens levested

Du skal bruge:
Lommeregner

.

Geografi

De fire separate underart af struds findes i Afrika syd for Sahara . De nordafrikanske struds bosat gennem en strækning af det nordlige Afrika fra den vestlige kyst til dele af øst . De somaliske og Masai struds underarter bebor det østlige Afrika , med den somaliske Strudsen lever længere mod nord end Masai , i Afrikas Horn . Den sydafrikanske Strudsen lever i det sydvestlige hjørne af kontinentet .

Habitat

De græsklædte skov , savanne og semi-tørre sletter i Afrika er de scenarier , der understøtter struds . Dyrets manglende evne til at flyve ville ikke tillade det at overleve i en stærkt skovrige tropisk økosystem , da den ikke ville have plads til at løbe frit , når faren truede og ikke ville være i stand til at spotte et problem fra langt væk i denne dækning . Strudsen stærke ben gør det muligt at løbe mange rovdyr , som den kan få øje på i det åbne levesteder .

Grazers

Strudsen er en nomade , og skal følge sin føde kilder, går hvor det kan finde tilstrækkelig bær , græs , frø og insekter , som at overleve . Strudse også brug for en pålidelig kilde til drikkevand , til trods for at de får lidt fugt fra de planter, de forbruger . Strudse vil derfor bebor mange af de samme levesteder som grazers såsom elefanter og antiloper , med disse arter ofte afhængig af den akutte sanser strudsen at advare dem for nogen fare .

Funktion

Strudse har tykke øjenvipper , der forhindrer blæser sand og snavs i at skade deres øjne , da de udholde sandstorme og blæsende forhold i deres tørre indstillinger . Fuglen har korte vinger , men disse er kun at give det balance, da den kører og frieri skærme . Strudsen har kun to tæer , som gør det hurtigere og en struds har en lang hals , som tjener til at hjælpe det scanne det omkringliggende landskab for løver , leoparder og andre potentielle rovdyr . Strudse lever i grupper , med fuglene at vide, at der er sikkerhed i antal , med flere øjne til at se efter problemer .

Misforståelser

Det historier, som en struds stikker den hovedet i sandet , når faren kommer er ganske falsk . En struds , hvis det ikke kan løbe fra problemer , kan dræbe med en kick fra dens ben . Men den myte formentlig sprang op fra at observere strudse , som vidste, de kunne ikke køre hurtigt nok til at undslippe en særlig trussel og fastsætte lav til at undgå at blive opdaget . På sådanne tidspunkter er fuglens hoved og hals svært at få øje på mod den sandede jord , der fører folk til at tænke fuglen satte hovedet i jorden og håbe på det bedste .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.