Sådan starter du din pendulet

Interesseret i at have dit eget pendul ?
Pendulklodsen er enhver genstand, der er udvidet til en kæde , kunne det være alt fra en pendel , et stykke træ eller noget , der har værdi for dig . En pendul kan være dit spejl og en ven , der kan guide dig ved at give et " ja " eller "nej " svar på eventuelle spørgsmål . Pendulet haner oplysninger fra din underbevidsthed og giver dig svaret på spørgsmål fra sundheds-, karriere , beslutningstagning , problemer , kærlighed , familie forhold , job , og en hel masse mere .
Blandt de mest brug pendulet er lavet af krystaller , ligesom det, jeg har lige nu ( min allerførste pendul ) og er lavet af Aquamarine krystal . Jeg købte det online , da der ikke er nogen butik jeg kan gå til , men bare at kigge på sit image online drager mig i. Jeg ved ikke engang, hvordan kommer jeg var tiltrukket af denne sten selvom jeg er en Skytten ( brand fortegn) og akvamarin være en vand sten .
Alligevel er min pendul arbejder godt sammen med mig og leverer mig ærlig svar . Det eneste felt hvor jeg plejede at gøre , at det gør mig skør er på at "finde forsvundne genstande " , hvor jeg ikke rigtig succes på at gøre det .
Jeg er ikke ekspert i at bruge pendul men her er mine erfaringer om brugen af mine i næsten et år nu

Du skal bruge: .
pendulet
åbent sind .
et ja eller nej spørgsmål .
fokus .


1 .
Rens din pendul først, når det ankommer , før du bruger til at slippe af eventuelle negative eller dårlige energier det havde samlet op på vej ( hvis bestilt online ) eller endda hvis du havde købt det i en butik selv .
Da mit pendul er en type vand sten , havde jeg renset det i en rindende vand visualisere , at alle negative energi, det havde plukket undervejs kører ned i afløbet . Gør dette indtil du føler, at det var nok , du ville føle , når det er .
2 .
fleste ville foreslå, at du bad din pendulet til at angive et " ja " svar , et " nej " svar , og en " jeg ikke kender eller jeg nægter at svare " bevægelse .
Men hvad jeg gjorde med min var , jeg stillede spørgsmål til det, jeg allerede kender svaret , såsom mit navn , køn , og om det er dag eller nat . Hvis du ønsker at prøve denne mulighed for at vide det " ja " og " nej " gynger af din pendul , stille spørgsmålet , " Er mit navn Lara ? " Er jeg en pige ? " " Er det dag i dag ? "og andre synonym række spørgsmål .
et "ja " swing er normalt en lodret swing , "ingen " er en horisontal swing og " jeg ved ikke, /jeg nægter at svare " er , når pendulet bevæger sig i en uret bevægelse ( som min . ) Men det adskiller sig på forskellige penduler .
3 .
Når du allerede kender " ja "og " nej " gynger af din pendul , spørg om den ønsker at arbejde sammen med dig , eller er det i harmoni med dig .
" Vil du arbejde sammen med mig ? " Det bør give dig et positivt svar . En stærk positiv respons er et " ja , ja ! "fra din pendul .
4 .
har et åbent sind og ikke tvivle på din pendul . Giv det lidt tid til respons . Nogle gange ville det tage nogle få sekunder for at besvare dit spørgsmål , mens der er tidspunkter, hvor du havde tænk bare på spørgsmålet og den allerede begyndt at svinge .
5 .
Speak up , angive din spørgsmål . Dette er, hvad jeg plejede at gøre før og mit pendul svar til mig hurtigere i stedet for bare at tænke på spørgsmålet .
Gå til et værelse eller et sted hvor ingen kunne afbryde , se , eller genere dig , der vil tro, at du sindssyg taler med dig selv alene .
6 .
Brug din pendul på regelmæssig basis . Må ikke være afskrække , når du havde nogle problemer med det , husk du bare at kende hinanden , ligesom alt andet , det tager tid at øve og udvikle denne færdighed . Nogle mennesker har svært ved at arbejde med deres pendul første gang , mens andre har store pendul svar på deres første gang brugt .
Som månederne gik forbi , så prøv at spørge en " ja " eller "nej " , spørgsmål til dit pendul af sind . Hvis svaret er så hurtigere som når du oplyse dit spørgsmål til det , du ved, du har nået et nyt niveau . ( Nu kan jeg stille spørgsmål til mine pendul ved lige , mens jeg er nødt til at oplyse det før , som er langt cool . )
Held og lykke !

gode råd og advarsler


 • Må ikke ubevidst beskytter dig selv ved at krydse dine hænder eller ben eller andet pendulet vil ikke arbejde som det skal .
 • Du vil opleve at have vildlede oplysninger eller falske svar . Sandsynligvis fordi pendulet vil give dig det svar, du vi håber på , eller det svar , du ønsker .
 • Lav en mini taske til din pendul . Du kan sy det fra et stykke stof , eller du kan købe en på butikker . ( Funny hvordan kommer min pendul vælger sin egen mini taske , samme farve som det har . )

 • Kommentarer

  Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

  link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Christofferse
  Nyheder redactor: Morten Nyberg

  Kundeservice: Stig Ole Salomon,
  Flemming Sørensen

  Tel: +45 00 99 99 00
  Fax: +45 00 99 99 01

  © Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.