farerne ved isopropylmyristat

Isopropyl myristat er en organisk blanding af isopropyl alkohol og myristinsyre . Isopropylmyristat er en fedtsyre stof, der anvendes i kosmetik som bindemiddel . Nogle af de fælles produkter , som det anvendes bl. a. fugtighedscreme , parfume, deodoranter , badeolier og barbercreme . Det er også bruges som en del af en naturlig lus behandlingsmulighed . På trods af sine utallige anvendelser , er der en vis fare forbundet med dets anvendelse .

muligvis kan være kræftfremkaldende

Når Isopropyl myristat kommer i kontakt med stoffer kaldet diethanolamin eller triethanolamin , denne blanding resulterer i dannelsen af en nitrat- stof kaldet n-nitrosodiethanolamine . Sund Communications. com rapporterer, at dette n-nitrosodiethanolamine stoffet kan fungere som en kræft-fremkaldende agens . Men den kosmetiske industri fastholder , at stoffet ikke findes i tilstrækkelige mængder til at være kræftfremkaldende , og FDA har ikke vurderet eller bekræftet , at isopropylmyristat er kræftfremkaldende . Alligevel personer, der deltager i længerevarende brug af kosmetiske produkter er fremstillet af isopropylmyristat bør være opmærksomme på denne mulige fare ved afgørelsen af , om de mener, at kosmetik er sikker .

hudproblemer

Mange fugtighedscremer anvende en kombination af petrolatum og isopropylmyristat fordi petrolatum ikke absorberes let i huden , mens isopropylmyristat er . Når disse to stoffer sammen , kan de produkter, optages for dybt ind i huden , tilstopper porerne . Resultatet er , at fugtighedscreme med isopropylmyristat kan blive kvalt forsyning af ilt ind i huden . Det uundgåelige resultat er død hud , da huden er berøvet af dette væsentlige næringsstoffer .

Irritation

Isopropyl myristat forårsager også andre uønskede problemer , der kan blive farlige, når de forlod ukontrolleret . Da det primært er brugt på huden , det forårsager mild til svær irritation af huden , men også på øjne og luftveje . Når de anvendes i kombination med en hydrocortison i topiske præparater , kan isopropylmyristat resultere i revner i huden , akne , betændelse i hårsækkene og svedtendens .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.