canadiske los vildkat oplysninger

Den canadiske los er en vild kat af nåletræ boreale skove , der findes i Canada og de nordlige stater i USA . Den canadiske los er en hemmelighedsfuld dyr sjældent skimtes af mennesker . Katten er en nær slægtning til de mere almindelige bobcat , som eksisterer i de to nationer , men forskelle mellem de to , som vil give dig mulighed for at fortælle en fra den anden

Identifikation

Den største mandlige canadiske los vil være omkring 42 inches lang og vejer omkring 40 kg. , men de fleste er betydeligt mindre . Lossen har en meget kort hale , i intervallet fra 2 til 5 inches , og lange ben med store fødder . Fødderne har en belægning af hår på dem om vinteren , der fungerer som snesko , så katten til at gøre sin vej gennem den tunge sne af dens levested . Lossen har fornødent sorte øre totter og pels på forsiden nødblus ud langs kanterne . Pels varierer i farve afhængig af sæsonen , fra grå til brun til kanel .

Lynx vs Bobcat

Bobcat er lidt mindre end los , med naturligvis mindre fødder , der mangler hår lossen besidder at hjælpe dem med at få rundt i vinteren . Bobcat hale har sorte bjælker på det, og bobcat pels har mange flere pletter i hele det end los . Lossen ofte vil vige for bobcat , når de to har områder, som overlapper hinanden, da rødlos er mere aggressive af de to på trods af at være en smule mindre . Det gør ondt at los , fordi de to konkurrerer om den samme slags byttedyr i de nordlige regioner .

Kost

I vintermånederne , tre fjerdedele af en los kost består af snesko harer , en stor medlem af hare familien , der har evnen til at krydse den dybe sne i den nordlige skove på grund af sin store fødder . Lossen vil jage haren om sommeren, men vil også spise små gnavere som mus og mosegrise , fugle og andre dyr . Lossen vil ty til at spise ådsler når det er nødvendigt , og vil drage fordel af større dyr, det sker for at finde døde i løbet af vinteren , såsom elge , rensdyr og hjorte .

Effects

afhængighed af den canadiske los på Snowshoe hare betyder, at når harebestande bliver lav , da de har tendens til at gøre hver 10 år , lossen befolkning falder . I henhold til Hinterland Who's Who hjemmeside , Hudson Ved Company of Canada , en pels handel outfit , har optegnelser , der viser et mønster over , så længe 200 års los befolkninger , der har tætte forbindelser med de af snesko hare . Den sydlige rækkevidde af los faldt i dels på grund af jægerne at tage for mange los i perioder med ringe bestande af katten.

Jagt

Den jagtteknik af den canadiske los indebærer venter tavst i løbet af aftenen timer langs en snesko hår trail . Lossen springer på haren , når den går forbi og hurtigt dræbe det . Den " National Audubon Society Field Guide to Pattedyr " siger en los , idet dygtige til at klatre i træer , vil nogle gange vente i en lav gren og foråret på en intetanende dyr . Katten har optrækkelige kløer , at det bruger til at forstå sit offer .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.