Lapland longspur fugl oplysninger

Lapland longspurs ( Calcarius lapponicus ) er små sangfugle af Bunting familie , og får deres navn fra deres aflange hind klo . Lapland longspurs flok sammen i store grupper , hvoraf nogle er blevet anslået til at indeholde op til 4 millioner individuelle fugle

Geografi

Lapland longspurs race i løbet af sommeren i det højarktiske og vinteren over store områder, Canada og de kontinentale USA .

Habitat

Fordi de er jorden foragers , Lapland longspurs foretrækker åbne , græsklædte marker og græsgange . I yngletiden , de bebor arktiske tundras .

Kost

Lapland longspurs aktivt søger føde på jorden , og normalt spiser insekter , edderkopper , korn og frø .

Identifikation

Lapland longspurs ligner medium mellemstore spurve , og kan identificeres ved deres korte , tykke regninger , deres stribede sider og deres hvide halefjer . Avlshanner vil have sorte hoveder og kister , og en rufous plaster på deres napes .

Sjov Fakta

Fordi denne art yngler i den arktiske sommer , hvor der er løbende lys , vil hanner synge på alle tider af døgnet , selv om de stadig foretrækker de tidlige morgentimer .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.