sikkerhed caprylsyre

Caprylsyre er almindeligt anvendt som et overfladeaktivt stof, emulgator , og parfumering agent i kosmetik , fødevarer , kosttilskud , og rengøringsmidler . Mens nogle moderat risiko kan være forbundet med eksponering for store mængder af den koncentrerede form af stoffet , caprylsyre er et naturligt forekommende stof , som ikke forventes at forårsage alvorlig skade i de fleste tilfælde

Termer

identificeret i industrien ved Chemical Abstract nummer ( CAS ) 124-07-2 , er caprylsyre også kendt som octansyre og 1- heptanecarboxylic syre .

Koncentreret caprylsyre

Normalt forventes kun i industrielle miljøer , akut eksponering for koncentreret form af stoffet er kendt for at forårsage hud- og øjenirritation . Let irritation af luftvejene er også blevet rapporteret , ifølge PAN Pesticider Database .

Kilder til caprylsyre

caprylsyre kan produceres industrielt i sin reneste form eller naturligt forekommende som en komponent i palmeolie , kokosolie , modermælk , gedemælk , og komælk .

generelt anerkendt som sikre

USA Food and Drug Administration mener caprylsyre GRAS , eller generelt anses for sikre til brug i fødevarer , så længe det er anvendes under nærmere angivne betingelser .

Yuck !

Har du vasket din mund med sæbe sidst ? Caprylsyre er berømt for sine forfærdelige , harsk smag .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.