Hyænehund oplysninger

Afrikanske vilde hunde, eller Lycaon pictus , tilhører Canidae familien , som omfatter ulve , sjakaler og indenlandske hunde . De er også kendt som afrikansk malet hunde , Cape jagthunde og tricolor hunde . Afrikanske vilde hunde normalt lever op til 10 år i naturen og op til 13 år i fangenskab

Fysiske kendetegn

Afrikanske vilde hunde nå en gennemsnitlig skulderhøjde på mellem 24 og 30 inches og en gennemsnitlig kropslængde , heri ikke medregnet halen mellem 2 1 /2 og 3 1 /2 fødder . Deres gennemsnitlige vægtintervaller 37 til 60 pounds . Pelsen af hver hund indeholder et unikt mønster af sorte , brune og hvide aftegninger . Deres store , afrundede ører hjælpe dem med at forblive cool og forbedre deres hørelse . I modsætning til andre canids , poter deres lange ben ende i fire tæer på forsiden i stedet for fem . Hundene har en slank og ranglet bygget .

Range

De findes hovedsageligt i græsarealer , savanner og åbne skovområder i det sydlige afrikanske lande , herunder Zimbabwe , Botswana og Sydafrika , og østlige afrikanske lande som Tanzania . I henhold til Zoological Society of San Diego , kræver disse hunde mellem 80 til 800 kvadrat miles af jord til jagt og roaming . De har som regel forbliver i et område kun en eller to dage ad gangen .

sociale struktur

Pakningsstørrelser spænder fra fem til 20 hunde . En mandlig og kvindelig " alpha " , eller dominerende , par fører pakken . Hunnerne kan føder kuld på op til 21 hvalpe , som er større end nogen anden hund arter . Hele pakken tager del i at hæve unger , herunder fodringen, se og beskytte dem . Hunnerne forlader flokken på omkring 3 år for at deltage i en ny pakke , mens hannerne forbliver hos den samme pakke for hele deres liv . Pakker indeholder typisk mere mænd end kvinder .

Jagt

Afrikanske vilde hunde vocalize og spille kamp , før de går på jagt . De bruger deres ører til at vise i hvilken retning at gå og tage vender jagter deres bytte , som primært omfatter impalaer , Thompson 's gazeller og puku antilope . Lejlighedsvis hundene vil jage større byttedyr som f. eks afrikanske bøfler , eller små dyr som harer . De bruger skingert opkald at kommunikere under jagten og klokke -agtige " hoo " opkald , hvis de bliver separeret eller tabt . Hundene er afhængige af hastighed og udholdenhed til at bære ned på deres bytte . De kan køre afstande på op til tre miles og opnå hastigheder på 37 miles i timen . Deres succesrate for jagter generelt kører mellem 70 procent og 90 procent .

Trusler

Den Internationale Union for Naturbevarelse ( IUCN ) liste over de afrikanske vilde hunde , som truede fra 202C baseret på deres faldende antal . Populationer af op til 500. 000 blev engang fundet i flere dele af Afrika , i henhold til Wildlife Conservation Network . Hundene ' numre er blevet reduceret til en anslået 3. 000 til 5. 500 på grund af konflikter med landmænd og ranchers , smitsomme sygdomme som hundesyge , der er fremsendt af hunde og opsplitning af levesteder. Populationer forbliver i kun 25 af de 39 afrikanske stater de vilde hunde , når strejfede . Ifølge IUCN, eksisterer retsbeskyttelse , men er sjældent håndhævet . Nationalparker yde en vis beskyttelse fra mennesker og hunde , men giver ikke jord nok til at tilstrækkelig støtte pakker .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.