fakta om en bobcat dyr

Bobcat er den mest almindelige vildkat i USA og har det største levested vifte af enhver kat indfødte til Nordamerika . Fierce , tilpasningsdygtige jægere , Bobcats er eksperter i at overleve med begrænset fødevarer kilder gennem selv de hårdeste betingelser . Selvom de ofte jages for deres smukke plettede pels , Bobcats opretholde en sund befolkning gennem det meste af Nordamerika og fortsætter med at trives på trods af ødelæggelsen af levesteder og andre menneskeskabte trusler

fysiske træk

Bobcats er kødædere omkring dobbelt størrelse af det gennemsnitlige hus kat . De er nært beslægtet med lossen , en større vild kat , som de deler lignende træk , såsom tuftede ører , lange ben og store poter . I modsætning til los , har Bobcat store , spidse ører og en stumpet " hoppede " hale , som den er navngivet. Farvelægning afhænger klima og levesteder , men Bobcats er normalt en blanding af brun , grå , gul og sort , med en hvid bug . De vejer i gennemsnit 20 til 30 lbs. og er normalt omkring 15 inches høj .

Habitat

Bobcats er meget fleksible væsener og kan findes i næsten ethvert klima . Skove , ørkener , sumpe , børste jord , bjerge og selv forstæder er alle hjem til Bobcats . De lever i det nordlige Canada , det sydlige Californien og Mexico , Atlanterhavet og Golf-stater , og næsten overalt i mellem . De har ofte fordel overgangsperiode zoner, hvor to økosystemer mødes, såsom skov og sletter .

Behavior

Bobcats er meget territoriale væsner , der sjældent møder hinanden uden for parring . De markerer deres område ved defækation , urinering og gravede klipper og træer . Selvom kampene mellem Bobcats kan ond , er de generelt undgår hinanden helt til risikoen for skader. Hunnerne et kuld 05:59 killinger , som vil forblive hos moderen i op til et år før du begiver dig ud på egen hånd . Bobcats er utrolig flygtig og sjældent set af mennesker . Være skumringstilstande dyr , de er mest aktive ved daggry og skumring .

Prey

Bobcats er dygtige , fleksible jægere, der vil spise en bred vifte af bytte , afhængigt af hvad der er tilgængeligt for dem . Generelt Bobcats lever af små skovområder væsner , såsom kaniner , egern , fugle og gnavere . Lejlighedsvis, vil en Bobcat angribe større spil som ræve , hjorte og endda husdyr som får , hvis de ikke kan opspore deres normale bytte . Bobcats normalt jager deres egen mad , men de har været kendt for at skyllepumpetab så godt.

stabil bestand

I modsætning til så mange af sine nære feline slægtninge, bobcat er ikke en truet art og er faktisk ganske udbredt i hele Nord- Amerika. Ifølge National Geographic , der er så mange som 1 millioner Bobcats i USA . Ikke desto mindre har tab af naturtyper og jagt mindsket visse populationer af Bobcat , især i Midtvesten . Som helhed er Bobcats helt modstandsdygtige og synes at være kommet for at blive .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.