mexikansk ulv fakta for børn

Den mexicanske ulv er en mindre slægtning til den grå ulv , der lever i USA . Det er den mest truede art af ulven i verden , med kun et par tilbage i naturen. Den mexicanske ulv på et tidspunkt havde en lang række over store dele af det sydvestlige USA, men bor nu i et meget lille område

Wolf Pack

Ligesom grå ulv , den mexicanske ulven sandsynligvis lever i en gruppe, der kaldes en pakke . Der er kun få visse kendsgerninger om den mexicanske ulv sociale struktur, da arten blev næsten udryddet , før forskning blev gjort. Typisk ulveflokke jage sammen og hjælpe med at rejse de unge ulve . En ordre er etableret i pakken former over tid , med hvad biologerne kalder en alpha par , en stærk mand og kvinde , der fører gruppen .

Identifikation

Den mandlige mexicanske ulv gennemsnit omkring 65 lbs. , mens den kvindelige typisk vil veje omkring 10 u00A3 . mindre . De kan nå 32 inches høj ved skuldrene vokse til omkring 5 meter lang . Deres pels er normalt grålig med en smule rød farve blandet ind på nogle personer. Mens andre typer af grå ulve kan være alt hvidt eller sort , ingen mexicanske ulv er aldrig blevet identificeret som sådan.

Geografi

På et tidspunkt , strakte den mexicanske ulv område FOM midt i Mexicos sydvestlige dele af Texas , den sydlige del af New Mexico og sydøstlige dele af Arizona . Den mexicanske ulv ikke længere boede i dette land i begyndelsen af 1970'erne . Kun få var i live i naturen i Mexico .

Tæt Extinction

Landmænd og kvægfarmere , der var bange for den mexicanske ulv ville dræbe og spise deres kvæg jaget , fanget og forgiftede ulve , indtil de arter, næsten var væk . Den mexicanske ulv opnået beskyttelse fra regeringen i 1976 og programmerne blev begyndt at genetablere arten . Der er en anslået 350 mexicanske ulve i verden i dag , ifølge USA Fish and Wildlife Service , med 50 af dem i naturen og en anden 300 i forskningsfaciliteter.

Habitat og Kost

Den habitat foretrukne den mexicanske ulven er skove i bjergområder . Dette miljø giver ulv masser af steder at skjule samt vand at drikke og dyr at jage , herunder hvid-tailed hjorte , muldyr hjorte , elg , kaniner og en slags vild gris kaldes en javelina .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.