udryddelsestruede afrikanske vilde hunde

Dyr af ekstraordinære loyalitet over for deres egen art , den truede vilde hunde af Afrika strejfer rundt i græsland og skove i mange østlige og sydlige Afrika nationalparker i pakninger , jagt og deling større byttedyr .

Deres befolkning har aldrig genvundet fra en tidlig 20. århundrede udryddelse indsats fra afrikanske landmænd at beskytte deres kvæg . Den amerikanske National Zoo vurderer, at færre end 5. 000 af disse dyr forbliver i naturen

Historie

Afrikas vilde hunde engang huserede over det meste af Afrika syd for Sahara . Ifølge den amerikanske Museum of Natural History , er de Afrikas mest truede rovdyr . Pakker , der engang indeholdt 100 dyr sjældent har mere end 10 .

Human afvikling af de fleste af deres jagtområder betyder en stor del af hundene ' byttet er også blevet ødelagt . Hundesyge , rabies og andre sygdomme faldt fra tamhunde har yderligere decimeret deres antal .

Identifikation

stående 2 til 2 1 /2 m høj ved skulderen og vejer mellem 35 og 70 lbs. , afrikansk vilde hunde har brogede lag af gul , sort og hvid giver camouflage i græsset af den afrikanske sletter . Deres mest karakteristiske træk kan være deres enorme runde ører og frodig hvid spids haler .

På tre uger, hvalpe første på vej ud af deres huler have sorte og hvide kitler . De begynder at udvikle gul markering på fire uger .

Reproduktion

Reproduktion blandt afrikanske vilde hunde er et fællesskab affære . Selv om det kun pakningen 's alpha ( dominerende ) mandlige og kvindelige race , deltager hele flokken i at hæve deres hvalpe .

Hvalpene er født i en underjordisk fødende the , men er flyttet flere gange i deres første par uger . I dette tidsrum pakken forbliver i samme område , hvor nogle medlemmer jagt og nogle bevogtning hvalpene . Når hvalpene er tre måneder gamle , begynder pakken spænder igen .

Ranging Vaner

Undtagen når Denning , siger Davidson College 's Verna sag , afrikanske vilde hunde lever nomadisk tilværelse , hvor de rejser miles på tværs af deres hjem intervaller hver dag . I Sydafrika er Kruger National Park , siger hun , en pakke af hundene strejfer en række 578 sq mi .

American Museum of Natural History viser, at selv Afrikas største nationalparker måske ikke har nok spillet til at opretholde deres hundes numre .

jagtadfærd

Ekstraordinær jægere , afrikanske vilde hunde er mest aktive ved daggry og skumring . Pakningerne separate i grupper under en jagt . Når en hund gør en dræber , vil det opgive de bytte længe nok til at få resten af flokken . Hvalpe foder først .

Disse hunde jager ved observation af deres bytte. Nå hastigheder på 41 miles i timen over korte afstande , de er hurtige nok til at fange impalaer , gazeller og baby gnuer .

Forebyggelse /Solution

Den afrikanske Wildlife Conservancy ( se Resource ) arbejder med folket i det sydøstlige Kenya for at gemme de vilde hunde .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.