levested for Antarktis pels sæler

Antarktis pels sæler stole på deres spæk og pels for at overleve i deres barske omgivelser . Denne pels blev værdsat af jægere , sælerne blev jaget til nær udryddelse i det 18. og 19. århundrede . De er nu beskyttet mod jagt og med succes har genetableret deres numre

Habitat

antarktiske pelssæler tilbringer det meste af deres tid i det åbne hav . De kommer på land for at parre sig, molt og søvn .

Range

Sælerne lever i det sydlige Ocean omkring kontinent Antarktis .

Opdræt Habitat

antarktiske pelssæler yngler på Antarktis polarfronten . De fleste af dem foretrækker at parre sig på øen South Georgia , som ligger i det sydlige Atlanterhav .

Kost

Fur sæler spiser det meste krill og nogle fisk . De skal leve i et område med en stor befolkning af disse små dyr .

sociale aspekter

Fur sæler er ensomt dyr . De kan stimle sammen i samme område , men kun socialisere til parring formål .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.